Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Mariah Carey σε διαφημιστικό του Game of War

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές του TMZ, οι παραγωγοί του free-to-play mobile game Game of War: Fire Age προχώρησαν σε συμφωνία με την διάσημη ντίβα της μουσικής σκηνής Mariah Carey, η οποία θα συμμετάσχει σε νέο διαφημιστικό για τον εν λόγω τίτλο. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία έναντι επταψήφιου ποσού (για commercial trailer μόλις 30 δευτερολέπτων). Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο μέρες, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alan Taylor (Terminator Genisys). Επιπλέον, η Mariah Carey (η οποία έρχεται για να αντικαταστήσει την Kate Upton) θα πρωταγωνιστήσει σε διάφορα promos για το game, ωστόσο το “deal” αφορά κυρίως το commercial trailer.



Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι τα καθημερινά έσοδα του Game of War φτάνουν το 1 εκατομμύριο δολάρια, κάτι που το καθιστά ένα από τα κορυφαία freemium mobile games. Μέχρι να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φήμες λοιπόν, πάρτε μια γεύση από Kate Upton!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*