Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Krafton υπερασπίζεται την εξαγορά της Tango Gameworks

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τον Απρίλιο πως η Tango Gameworks είναι ένα από τα τέσσερα studios της Bethesda που θα έκλειναν. Ωστόσο πρόσφατα η Krafton - ιδιοκτήτης της Striking Distance - ανακοίνωσε πως αγόρασε την Tango Gameworks. Σε συνέντευξή του με το Game Developer, o CEO της Krafton Changham Kim εξήγησε τους λόγους που πραγματοποιήθηκε αυτή η εξαγορά, τονίζοντας πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί αλλά δημιουργικότητας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Θέλαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά τους. Αν και δεν είχαν μεγάλη επιτυχία στα παιχνίδια τους, είδαμε κάποια creatives που θεωρούμε άξια να τα κυνηγήσουμε. Για αυτό θέλουμε να δουλέψουμε με αυτό τον οργανισμό. Η Tango Gameworks είναι πολύ δημιουργική ομάδα. Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Η ανάπτυξη παιχνιδιών έχει τα ρίσκα της. Και το να έχεις αρκετά project lineups μειώνει αυτό το ρίσκο γιατί μπορεί ένα από αυτά να πετύχει".


Επειδή η εξαγορά βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Kim δεν μίλησε για το πόσο κόστισε αυτή η κίνηση, ωστόσο ανέφερε πως "δεν ήταν πολύ ακριβή αλλά ούτε πολύ φθηνή". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*