Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Νοέμβριο το Alekhine's Gun

Στις 10 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει το Alekhine's Gun, η νέα δημιουργία της Haggard Games για PS4, Xbox One και PC, όπως ανακοίνωσε η publisher του παιχνιδιού, Maximum Games. Ο τίτλος τοποθετείται στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, με τους παίκτες να έχουν τον ρόλο του Agent Alekhine, ενός Ρώσου δολοφόνου που συνεργάζεται με αμερικανούς πράκτορες σε μια επιχείρηση όπου οι 2 πλευρές θα συνεργάζονται. Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Θεωρώ πως θα είναι ένα άλλο "Hitman".
      Μακάρι να μην είναι απλά ένα (καλό ή ακόμη χειρότερα κακό) αντίγραφο της γνωστής σειράς της Square Enix.
      Και να θυμόμαστε οι παλιοί gamers και να μαθαίνουν οι καινούριοι που το παιχνίδι από το 2000 έως το 2009 ήταν της Eidos Interactive η οποία εξαγοράστηκε από τη Square Enix. Άσχετο αλλά πως μου ήρθε όλο αυτό δεν ξέρω.
      Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

*