Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Project Sidereal είναι το νέο project του Gareth Damian Martin, developer του In Other Waters (trailer)

Ο Gareth Damian Martin, ο developer πίσω από το In Other Waters, ανακοίνωσε το νέο του παιχνίδι, που έχει τίτλο Project Sidereal. Οι πληροφορίες για την πλοκή δεν είναι ξεκάθαρες αλλά φαίνεται ότι οι παίκτες θα κληθούν να διαλευκάνουν ένα μυστήριο, που αυτή τη φορά περιστρέφεται γύρω από έναν σταθμό ή δημιούργημα, που έχει εγκαταλειφθεί στο διάστημα.

"Το πρώτο πράγμα που συνειδητοποιείς όταν ξυπνάς είναι ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Η καθυστέρηση ανάμεσα στη σκέψη και το συναίσθημα. Ανάμεσα στη θέση για δράση και την ίδια την πράξη. Μικρή, σχεδόν ανεπαίσθητη, αλλά πάντα παρούσα", αναφέρεται στην ιστοσελίδα του παιχνιδού στο Steam.


Eπιπλέον, υπάρχουν μερικά αποσπάσματα από το σενάριο, το ένα αναφέρεται με ποιητικό τρόπο σε ένα μυστηριώδες Μάτι, ενώ το άλλο μιλάει για ένα διαστημικό ταξίδι με σκοπό την εξερεύνηση. Ακόμα υπάρχουν μερικά εξάγωνα σχήματα, κατά πάσα πιθανότητα γράμματα που θα πρέπει να ερμηνευτούν.

Το Project Sidereal αναμένεται το επόμενο έτος για PC, ενώ δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και σε άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*