Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα διαθέσιμη για PC η υπηρεσία Game Pass

*
Σύμφωνα με τον CEO της Microsoft Satya Nadella, η συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, πρόκειται να είναι σύντομα διαθέσιμη και για PC. To Game Pass λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2017 και έναντι €9,99 μηνιαίως προσφέρει δεκάδες τίτλους που ανανεώνονται συνεχώς. Επιπλέον, όλες οι νέες αποκλειστικότητες του Xbox One είναι διαθέσιμες για τους συνδρομητές της υπηρεσίας από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Αναφερόμαστε σε παιχνίδια όπως το Sea of Thieves και το Forza Horizon 4. Επιπλέον, μέσω του Play Anywhere οι συνδρομητές του Game Pass έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στις εκδόσεις των first party τίτλων για Xbox One και PC. Κάτι βολικό για τους κατόχους PC, που με την επέκταση της υπηρεσίας, θα αποκτήσουν πρόσβαση και στους υπόλοιπους τίτλους του καταλόγου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*