Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One θα κυκλοφορήσει το Crown Trick (trailer)

Team17 και NExT Studios ανακοίνωσαν ότι, το turn-based roguelike game Crown Trick θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One στις 31 Αυγούστου 2021.

Το Crown Trick καλωσορίζει τους παίκτες στο The Nightmare Realm και αποστολή τους είναι να καθοδηγήσουν την Elle σε ένα μυθικό ταξίδι μέσα από procedurally generated dungeons, εχθρούς που βρίσκονται πάντοτε σε εγρήγορση και παγίδες που μετακινούνται όταν κάνει το ίδιο και η Elle χάρη στον μηχανισμό turn-based. Προκειμένου να επιβιώσουν, οι παίκτες θα πρέπει να προγραμματίζουν σωστά την επόμενη κίνησή τους, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ικανοτήτων και όπλων, που θα αποτελέσουν συμμάχους στην προσπάθεια να ξεφύγουν από το Nightmare Realm.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*