Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Το PS5 Pro δεν θα έχει καμία βελτίωση στο VRR σε σχέση με το βασικό μοντέλο κατά το λανσάρισμά του (video)

*
Όπως υποστηρίζεται, κατά το λανσάρισμά του, το PlayStation 5 Pro δεν θα έχει βελτιώσεις στον τομέα του VRR σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του εβδομαδιαίου podcast του Digital Foundry, ο John Linnemann ανέφερε ότι, κατά τη διάρκεια του φετινού Tokyo Game Show, μίλησε με έναν εκπρόσωπο της Sony, ρωτώντας για οποιεσδήποτε αλλαγές στο VRR ώστε να επιτρέπεται η αντιστάθμιση του LFC, δηλαδή του χαμηλού ρυθμού καρέ. Δυστυχώς, ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του VRR σε σχέση με το βασικό μοντέλο, αλλά πρόσθεσε πως είναι ενήμερος για τα σχόλια σχετικά με το θέμα και ενδέχεται να εξεταστεί το ενδεχόμενο πραγματοποίησης αλλαγών στο μέλλον. Εάν γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές, αναμένεται ότι θα μεταφερθούν και στο βασικό μοντέλο, αν και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η επίδοση των 60 Hz, η οποία εμποδίζει το LFC να υλοποιηθεί σωστά. Έτσι, κατά την κυκλοφορία, το VRR θα συνεχίσει να περιορίζεται στο εύρος των 48-120 Hz στο PlayStation 5 Pro.


Κατά τη διάρκεια του φετινού Tokyo Game Show, ο John Linneman μπόρεσε επίσης να έχει την εμπειρία χρήσης του PlayStation 5 Pro, οι βελτιώσεις που είδε από κοντά είναι πολύ καλύτερες από ό,τι φαινόταν στα πλάνα που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής. Στο Final Fantasy VII Rebirth, ειδικότερα, οι βελτιώσεις που επιφέρει το σύστημα αλλάζουν το παιχνίδι, με τη χρήση του PSSR σαν να "ανασηκώνεις ένα μουντό πέπλο" πάνω από την φρικτή ποιότητα εικόνας του Performance Mode στο βασικό μοντέλο. Με τον AI upscaler, το παιχνίδι διαθέτει τώρα μια ευκρινή εικόνα σε ποιότητα 4Κ και κανένα από τα οπτικά προβλήματα που μαστίζουν το Performance Mode στο βασικό μοντέλο.

Το άλλο παιχνίδι που τρέχει στο PlayStation 5 Pro και ήταν διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ήταν το Gran Turismo 7, που έχει επίσης μερικές εντυπωσιακές βελτιώσεις. Το PSSR καθιστά δυνατό το παιχνίδι να τρέχει στα 60 FPS με ray-traced reflections και να φαίνεται υπέροχο ακόμα και σε μειωμένη βασική ανάλυση. Δυστυχώς, η λειτουργία 8K δεν μπορεί να γίνει downsample σε 4K, αλλά η επιλογή θα εξεταστεί για να παρέχει δυνητικά ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*