Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσθήκη Missions και Rewards στο Nintendo Switch Online app

*
Η Nintendo πρόσθεσε Missions και Rewards στο Nintendo Switch Online app. Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2022, οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να επισκέπτονται το τμήμα Missions & Rewards, όπου θα βρίσκουν αποστολές για συγκεκριμένα παιχνίδια και ολοκληρώνοντάς της θα λαμβάνουν Platinum Points. Οι αποστολές περιλαμβάνουν ενέργειες όπως το back up των δεδομένων των χρηστών στο cloud ή την ενασχοληση με παιχνίδια όπως το Super Mario Bros. για το NES.

Οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν τα Platinum Points για αντικείμενα σε φυσική ή ψηφιακή μορφή που πωλούνται μέσω του My Nintendo Store, ένω η εταιρεία έχει προσθέσει και νέα icons, αποκλειστικά για τους συνδρομητές. Μέσω frames, χαρακτήρων και στοιχείων για το background, οι χρήστες θα μπρορούν να διαμορφώνουν τα δικά τους icons. Η θεματολογία τους θα αλλάζει κάθε μήνα, όμως θα ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Ως τις 3 Απριλίου, η θεματολογία των θα είναι βασισμένη στα Animal Crossing: New Horizons και Super Mario Odyssey.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*