Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Nintendo Switch 2 είναι το επίσημο όνομα της επόμενης κονσόλας της Nintendo που βρίσκεται σε στάδιο πλήρους παραγωγής

*
To Nintendo Switch 2 έχει προχωρήσει στο στάδιο της πλήρους παραγωγής και σύμφωνα με φήμες η ανεπίσημη ονομασία που χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής, μπορεί να είναι η επίσημη.

Μετά από πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε κινεζικό forum αποκαλύφθηκε πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή του και σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχεί η συναρμολόγηση 1.000 συστημάτων ανά ημέρα. Όπως λέγεται, το Nintendo Switch 2 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του και συνοδεύεται από μαύρα και λευκά χειριστήρια Joy-Con. Επιπλέον, παρουσιάζεται ένα λογότυπο με τον αριθμό 2 στο πλάι, γεγονός που υποδηλώνει πως το Nintendo Switch 2 θα είναι η επίσημη ονομασία του συστήματος.


Η τιμή της κονσόλας εικάζεται πως θα είναι γύρω στα €400, λογική αύξηση σε σχέση με τον προκάτοχο του που δικαιολογείται αν λάβουμε υπόψη τις βελτιώσεις στην αντοχή της μπαταρίας, το AI, την υποστήριξη NVIDIA DLSS και σχεδιασμό διπλής οθόνης.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε την ημερομηνία του λανσαρίσματος και θα δούμε αν οι φήμες αληθεύουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*