
Κάποιοι χρήστες κατάφεραν να βρουν προσωρινές λύσεις «πειράζοντας» τα αρχεία του τίτλου. Ακόμα και η Treyarch, η οποία ανάπτυξε την έκδοση για PC, παροτρύνει τους παίκτες να πειραματιστούν με τα αρχεία INI. Το στούντιο δήλωσε ότι γνωρίζει για τα πολύ χαμηλά frame rates σε ορισμένες i5 CPUs και αναμένεται σύντομα το σχετικό fix από το community. Η Treyarch προτείνει επίσης την ενεργοποίηση του v-sync, ενώ η ρύθμιση του frame rate να μην ξεπερνάει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζητήματα με το frame rate εμφανίζονται και σε χρήστες με επεξεργαστές AMD. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το θέμα, θα υπάρξει και το ανάλογο post.
Απο Call of duty δεν το περιμενα.
2ο πληγμα (σε κοντινο διαστημα) σε μεγαλο τιτλο σε pcsto launch....Ποσο μαλλον σε "τετοιο" fps τιτλο....
Γι'αυτό δεν παίρνω ποτέ πλέον πια παιχνίδι στο λανσάρισμα του... δύο, τρεις μήνες μετά και βλέπουμε...
οι κονσολες πεθαινουνε τα pc παιχνιδια διαλειμενα...ρε ξερεται τι σας γινεται εκει στις εταιριες...μαλλων οχι..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!! Πως στο καλό περνάνε το Quality Assurance!!! Δε βλέπουν τι στο καλό γίνεται; Πραγματικά αυτό με ξεπερνάει!!! Θέλουν τώρα ή όχι μήνυση από εκατομμύρια gamers που στην ουσία τους κοροϊδεύουν?
οσο τα παιχνιδια στο PC θα ειναι ports το προβλημα θα υπαρχει
επίτηδες τον κανουν να σπρωξουν κοσμο στις κονσολες
οχι μονο στο pc παιδια ps4 ps3!!
"οσο τα παιχνιδια στο PC θα ειναι ports το προβλημα θα υπαρχει"
το Fallout 4 στα pc πετάει και στις κονσολες έχει προβληματα frame rate
επισης ενας ι3 και μια GTX 750ti το τρέχουν καλυτερα απο τις κονσολες
https://www.youtube.com/watch?v=iipDWbd6HNg
Τώρα τελευταία φαίνεται ότι αυξάνονται τα προβλήματα στα PC games. Αυτό καλό είναι να το λάβουν υπόψιν οι εταιρείες για τις μελλοντικές κυκλοφορίες στο PC. Πρέπει να μην αδικούνται οι PC gamers.