Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Humble Ubisoft Bundle Encore

Το νεότερο Humble Bundle είναι εδώ και λίγες ώρες γεγονός. Το Humble Ubisoft Bundle Encore περιλαμβάνει αρκετά νέα games της Ubisoft, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε για κάτω από $15. Συγκεκριμένα, έναντι μόλις $1 μπορείτε να αποκτήσετε τα Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home, και Rayman Origins. Εάν πληρώσετε τη μέση τιμή, στο πακέτο θα περιλαμβάνονται επίσης τα Far Cry 3, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, και Assassin’s Creed Chronicles: China, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερα games. Για $15, θα αποκτήσετε επίσης τα Assassin’s Creed Rogue και The Crew.



Τέλος, προσφέροντας $75 θα αποκτήσετε επιπλέον το Tom Clancy’s The Division game και το αποκλειστικό Tom Clancy’s The Division T-shirt. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα Call of Juarez: Gunslinger και Grow Home, όλα τα games «τρέχουν» μόνο μέσω U-Play, αν και όλα αυτά είναι διαθέσιμα στο Steam. Βρείτε το Humble Ubisoft Bundle Encore εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*