Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η δεύτερη beta του World Of Tanks για PS4

Η δεύτερη open beta του World Of Tanks για το PS4 έχει ήδη ξεκινήσει και οι κάτοχοι του οικιακού συστήματος της Sony μπορούν να κατεβάσουν τον client μέσω του PS Store. H δοκιμαστική φάση του 15 vs 15 multiplayer tank game θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, πριν γίνει το σχετικό «διάλειμμα» για τους developers για να κάνουν τα απαραίτητα updates. Όσοι συμμετάσχουν στη beta θα αποκτήσουν δύο exclusive tanks: τα T1E6-PS  Premium Light Tank και M22 Locust-PS Light Tank, με το τελευταίοι να έχει τα χρώματα του αρχικού PlayStation. Η Wargaming προσφέρει επίσης τέσσερα διαφορετικά Founder’s Packs για τους κατόχους PS4.



Το Founder’s Pack 1 έρχεται με τιμή στα 15.99€ και περιλαμβάνει το KV-220 Premium Heavy Tank μαζί με “one day of Premium” και 350,000 Silver, ενώ με 99.99€ οι παίκτες θα αποκτήσουν πέντε Premium tanks, 15 garage slots, 30 μέρες Premium, και 4 εκατομμύρια in-game Silver. Το World of Tanks έκανε το ντεμπούτο του στα οικιακά συστήματα το Φεβρουάριο του 2014, όταν και κυκλοφόρησε για Xbox 360, ενώ τον Ιούλιο του 2015 ακολούθησε η έκδοση για Xbox One. Οι κάτοχοι PlayStation 4 θα το υποδεχτούν κάποια στιγμή μέσα στο 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*