Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το update Νοεμβρίου για κονσόλες Xbox

*
Η Microsoft μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το update των κονσόλων Xbox για τον μήνα Νοέμβριο. Μεταξύ των προσθηκών της καινούργιας ενημέρωσης βρίσκονται νέα και βελτιωμένα χρωματικά φίλτρα για τα Xbox Series X και Xbox Series S, tags που κάνουν καλύτερη την προσβασιμότητα τίτλων του Microsoft Store σε παίκτες με αναπηρίες, περισσότερες επιλογές στο output του ήχου (που θα υπάρχουν και στο Xbox One), αλλά και ένα ακόμα firmware update για χειριστήρια.

Το εν λόγω firmware update προσθέτει δύο επιπλέον χαρακτηριστικά στο χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S, sτο χειριστήριο του Xbox One, sτο Xbox Elite Wireless Controller Series 2 και στο Xbox Adaptive Controller. Πρόκειται για τα Dynamic Latency Input και Bluetooth Low Energy. Το πρώτο κάνει την εκτέλεση εντολών του χρήστη (και την ταχύτητά της) πιο αποτελεσματική, ενώ το δεύτερο επιτρέπει μια πιο ευρεία υποστήριξη συσκευών που δεν έχουν να κάνουν με Xbox και βελτιώνει τη διαδικασία της σύζευξης.

Σύμφωνα με τη Microsoft το νέο update διορθώνει το πρόβλημα με την ξαφνική απενεργοποίηση των κονσόλων, ενώ σταθεροποιεί το Xbox Series X κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής τίτλων όπως NBA 2K22, FIFA 22 και Battlefield 2042. Επιπλέον θα κάνει διαθέσιμο (σε συγκεκριμένη μερίδα παικτών) το Xbox Cloud Gaming για κονσόλες, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*