Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη επιτυχία η open beta του Nosgoth

Η open beta του Nosgoth ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου με «ήρεμα» προγνωστικά, αλλά η συνέχεια έκρυβε θετικούς αριθμούς για τους developers του τίτλου (Psyonix). Συγκεκριμένα, η Square Enix ανακοίνωσε ότι η open beta ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο downloads μέσα σε μία εβδομάδα, με τους υπεύθυνους να ευχαριστούν τον κόσμο που έδειξε τέτοιο ενδιαφέρον. Παράλληλα ανακοινώθηκε ο νέος Summoner της Clan Melchahim, ο οποίος ανήκει στην class των βαμπίρ, εκτοξεύοντας μακρινές επιθέσεις με καταιγιστικό ρυθμό.



Τέλος, όπως κάθε σωστός summoner, το νέο αυτό class θα μπορεί φυσικά να «καλεί» ghouls τα οποία θα εκτελούν και θα ακολουθούν πιστά τις εντολές του.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Προφανώς ο συντάκτης του νέου δε φταίει σε τίποτα, απλά θα βγάλω χολή, μίσος και κακία.

      1 εκ., για open beta MOBA τίτλου στο Steam δεν είναι καμιά ιδιαίτερη επιτυχία. Πέρα από το ελάχιστα εντυπωσιακό του αριθμού, αν συνυπολογήσει κανείς την περιέργεια, την ανοιχτή πρόσβαση μέσω Steam κλπ, δε λέει τίποτα ούτε για την ποιότητα ούτε για το πόσο κόσμο θα έχει ή πραγματικά έχει. Οπότε τρίχες.

      Επίσης εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πατώσει.

      Γιατί είναι ΕΚΤΡΩΜΑ. Μια απαράδεκτη κυκλοφορία - διαστρέβλωση ενός ιστορικότατου και cult franchise του οποίου δηλώνω απερίφραστα και περήφανα fanboy που δεν έχει καμία απολύτως σχέση σεναριακά, αισθητικά, από πλευράς gameplay, συντελεστών, ανάπτυξης, με τα Legacy of Kain. Είναι μια στεγνή αρπαχτή με τραγελαφική αισθητική και απ'ό,τι διάβαζα μέχρι τώρα και σαν παιχνίδι είναι κάτω του μετρίου, με κάποια πλάκα στο gliding.

      Μαύρο στα κοράκια και τα όρνια της βιομηχανίας. Μη χ*****τε στις αναμνήσεις και στις προσδοκίες μας.

    • Dural
    • @ tobajaras: βγάλε παικταρά μου, μη μασάς. Η πλάκα είναι ότι χθες κάθισα να το παρακολουθήσω για πρώτη φορά Nosgoth στο let's play του angry joe, και μπορώ να πω ότι απογοητεύτικα΄. Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ποτέ σοβαρά....

*