Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Zero Gunner 2 σε PC

*
Η City Connection ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Zero Gunner 2 σε PC. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2001 για το Dreamcast και για arcade, ενώ το 2018 κυκλοφόρησε και για το Nintendo Switch. Πρόκειται για το 11ο port τίτλου της Psikyo για PC και θα διατεθεί μέσα από το Steam στις 21 Δεκεμβρίου. Προηγούμενες κυκλοφορίες της εταιρείας για PC μέσα από ports ήταν τα Strikers 1945, Gunbird, Samurai Aces, Strikers 1945 II, Gunbird 2, Tengai, Strikers 1945 III, Samurai Aces III: Sengoku Cannon, Sol Divide: Sword of Darkness και Dragon Blaze.

Το Zero Gunner 2 είναι ένα top-down shooter game με πολεμικά ελικόπτερα που χρησιμοποιούν αυτόματα, sub-shots και επιθέσεις με drones. Ο παίκτης μπορεί να ρυθμίσει το επίπεδο δυσκολίας, την ενέργειά του, τον αριθμό προσπαθειών που θα έχει διαθέσιμες σε κάθε level και τη διάταξη των πλήκτρων. Το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνει και online rankings.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*