Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε τουρνουά PlayStation στο πλαίσιο του EVO Championship Series

*
Ο Steven Roberts της Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τουρνουά PlayStation στο πλαίσιο του Evo Championship Series. Ξεκινώντας από τις 10 Ιουνίου, όταν και αρχίζει το Evo Community Series με περισσότερα από 120 τουρνουά με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο, το PlayStation θα διεξάγει τρία δικά του τουρνουά που θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου. Οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 θα μπορούν να συμμετάσχουν στα open-format competitions με χρηματικά έπαθλα, ενώ συγκεκριμένοι αγώνες θα προβληθούν από τα κανάλια του PlayStation σε Twitch και YouTube.

Στη συνέχεια θα διεξαχθεί το Evo 2021 Online, για το οποίο οι παίκτες μπορούν ήδη να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με δωρεάν εγγραφή. Μερικά μόνο παιχνίδια που θα συμμετέχουν είναι τα Guilty Gear Strive, Mortal Kombat 11 Ultimate, Street Fighter V: Champion Edition και Tekken 7. Όσοι από εσάς θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο μπορείτε να εγγραφείτε τώρα κάνοντας κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*