Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Mindscape απέλυσε προσωπικό για να αποφύγει να πληρώσει τα μπόνους των υπαλλήλων

Η Mindscape, η εταιρεία που δημιούργησε το Lego Island το 1997, απέλυσε όλη την ομάδα που συμμετείχε στην ανάπτυξη, για να αποφύγει να πληρώσει τα μπόνους των υπαλλήλων. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τον senior producer Scott Anderson, ο οποίος δίνει συνέντευξη σε podcast για την επέτειο των 25 ετών της σειράς.

Αναφέρει συγκεκριμένα: "Όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι ξέραμε ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα bonus στην εταιρεία, αλλά αποφάσισαν να απολύσουν όλη την ομάδα για να μην τα πληρώσουν ποτέ".


Η σειρά podcast Bits N’ Bricks έχει δημιουργηθεί για την επέτειο των 25 ετών της παρουσίας των Lego στα video games. Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και έκτοτε δημοσιεύεται ένα επεισόδιο κάθε βδομάδα. Ακούστε το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής στο παρακάτω βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*