Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2018: Νέοι τίτλοι στο Xbox Game Pass

*
Όπως αναμενόταν η Microsoft επένδυσε ένα κομμάτι της παρουσίασής της στην E3 2018 στο Xbox Game Pass. Κυκλοφορίες όπως τα Tom Clancy: The Division, Fallout 4 και The Elder Scrolls Online, αναμένεται να διατεθούν άμεσα στην υπηρεσία, ενώ όπως είχε ανακοινωθεί, οι αποκλειστικοί τίτλοι της Microsoft και πιο συγκεκριμένα τα Forza Horizon 4 και Crackdown 3 θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.



Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής της υπηρεσίας, Ashley Spencer, μέσω του Xbox Game Pass θα διατεθούν με την κυκλοφορία τους και τίτλοι άλλων εταιριών, εκτός Microsoft, όπως τα Ashen και Warhammer: Vermintide 2. Τέλος, ανακοινώθηκε και το Fast Start, υπηρεσία μέσ της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να ξεκινούν να παίζουν πολύ πιο γρήγορα τον εκάστοτε τίτλο σε σχέση με τώρα, μιας και αυτός θα είναι έτοιμος για τον παίκτη έχοντας κατεβάσει ένα πολύ μικρό ποσοστό του τίτλου, κατεβάζοντας ουσιασιτκά πρώτα τα αρχεία που απαιτούνται για την εκκίνηση του τίτλου. Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένους τίτλους και θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*