Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρο συλλεκτική φιγούρα για τους βετεράνους χρήστες του WoW

Το World of Warcraft έσβησε πρόσφατα τα δέκα «κεράκια» των γενεθλίων του και η Blizzard Entertainment αποφάσισε να πει «ευχαριστώ» στους πιο πιστούς παίκτες με ένα όμορφο δώρο. Όσοι δημιούργησαν τον λογαριασμό τους στις πρώτες 60 μέρες από την κυκλοφορία του πρώτου WoW και παρέμειναν ενεργοί μέχρι και σήμερα, θα παραλάβουν μία εντυπωσιακή φιγούρα. Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο ενός Orc που κρατάει ένα τσεκούρι στο δεξί του χέρι και ένα είδους σπαθιού στο αριστερό, ενώ βρίσκεται πάνω σ’ έναν λύκο (το χαρακτηρισμό mount των Orcs).



Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους χρήστες σε Αμερική και Ευρώπη και οι ενημερώσεις με email έχουν ήδη ξεκινήσει από την εταιρία εδώ και μερικές ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*