Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Insomniac Games φαίνεται να ετοιμάζεται για παρουσίαση του Marvel’s Wolverine

*
Ίσως δούμε σύντομα νεότερο υλικό από το Marvel’s Wolverine, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από γνωστό insider, η Insomniac Games δουλεύει πάνω σε μια νέα παρουσίαση. Ο @Kurakasis ανέβασε στο λογαριασμό του στο X/Twitter πως οι πληροφορίες του είναι τέτοιες και πως θα πρέπει να περιμένουμε κάτι είτε στα Game Awards στις αρχές Δεκεμβρίου, είτε σε κάτι ξεχωριστό που θα γίνει αυτόνομα.



Από μεριάς Insomniac Games και PlayStation δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για το θέμα, αν και ο συγκεκριμένος insider έχει αποδειχτεί πως έχει έγκυρη πληροφόρηση. Ειδικά για το Marvel’s Wolverine και οι δύο μεριές είναι ιδιαίτερα φειδωλές σε δηλώσεις, καθώς θυμόμαστε όλοι την μεγάλη διαρροή που έγινε στα τέλη του 2023 και έφερε στο φως αρκετό υλικό από το game.

Η τελευταία φήμη για την κυκλοφορία του ανέφερε κάποια στιγμή από το 2025 κι έπειτα. Αναμένουμε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*