Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώδεκα χρόνια ζωής για το EVE Online

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το EVE Online έκλεισε ήδη 12 χρόνια ζωής. Δώδεκα χρόνια για ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο σύμπαν, για μια οικονομία που βρίσκεται σε άνθηση και συνοδεύονται από διάφορα είδη παράξενου και πανέμορφου gameplay. Η CCP Games ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και μέσω ενός blog post υπενθύμισε πως, στα πλαίσια των εορτασμών, όλοι οι ενεργοί παίκτες θα λάβουν δωρεάν τα Genolution Core Augmentation CA-3, Genolution Core Augmentation CA-4, Women’s ‘Gunner’ Jacket (Mordu’s Legion) και Men’s ‘Marshal’ Jacket (Mordu’s Legion) in honour of the occasion.



Από πλευράς του ο community manager CCP_Falcon, όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μια συνεχής ροή δημιουργίας νέων προσωπικοτήτων, στην New Eden. Πλέον μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην ιστορία της επιστημονικής φαντασίας. Οι πράξεις, οι αντιδράσεις, οι ελπίδες, τα όνειρα, οι αγωνίες, οι επιτυχίες και τα οράματα όλων έχουν δημιουργήσει μία μοναδική ιστορία και βαδίζοντας ήδη στην δεύτερη δεκαετία του Eve Online, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό. Τέλος η CCP πιστεύει ότι έχει κατορθώσει να δημιουργήσει την καλύτερη online gaming κοινότητα και ευχαριστεί τους πάντες για την αφοσίωσή τους στο EVE Universe.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*