Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια της Naughty Dog

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα (μέσα από το κανάλι του PlayStation στο YouTube) το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια της Naughty Dog. Το βίντεο έχει διάρκεια 50 λεπτών και αποτελεί μία ανακεφαλαίωση της ιστορίας του θρυλικού first part studio της Sony. Μπορείτε να το απολαύσετε στη συνέχεια του άρθρου, ενώ, είναι μια καλή ευκαιρία επίσης, να διαβάσετε και το σχετικό αφιέρωμα του Enternity με ένα «κλικ» εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δεν έχει να πει κανείς (η καλύτερα εγώ δεν έχω να πω) κάτι για αυτήν την εταιρία. Τα αριστουργήματά και οπότε οι πράξεις της τα λένε όλα. Το λέει κάποιος που με το The Last of Us εκτίμησε δεόντως την εταιρία αυτή και παρεμπιπτόντως τα survival horrors δεν ήταν στις προτιμήσεις μου εκτός από τους παλιούς καλούς τίτλους Resident evil.
      Απλά Respect στη Naughty Dog. Χρόνια της πολλά και πάνω από 100 χρόνια να έχει επιτυχίες για να έχουν και οι μελλοντικές γενιές τη χαρά να γνωρίσουν.

*