Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο gameplay video του παραμυθένιου platform game Hoa

Η PM Studios και η Skrollcat Studio δημοσίευσαν ένα νέο video για το Hoa, με αρκετό gameplay από την περιοχή του δάσους. Κατά τη διάρκεια της προβολής του gameplay, θα ακούσετε την περιγραφή της ιστορίας του παιχνιδιού από την Son Tra, συνιδρύτρια της Skrollcat Studio.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι puzzle με στοιχεία platform, το οποίο έχει εκπληκτικό art, σαν να σχεδιάστηκε με το χέρι, υπέροχη μουσική και ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Συνοδεύεστε την πρωταγωνίστρια Hoa και εξερευνήστε τη μαγεία της φύσης, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. Στο παραμυθένιο αυτό ταξίδι θα συναντήσετε και ορισμένα συμπαθητικά πλάσματα, τα οποία θα ήθελαν να γίνουν φίλοι σας και να σας διηγηθούν τις ιστορίες τους.


Το Hoa κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2021 για το Nintendo Switch και PC, μέσω Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*