Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ερευνά τους λόγους που οι developers βάζουν σε προτεραιότητα το PS5 αντί του Xbox

*
Ένα blog post στο game developer website της Microsoft αναφέρει την πρόθεση της εταιρίας να μάθει γιατί το Xbox αφήνεται στην άκρη για χάρη άλλων πλατφορμών. Δεν είναι μυστικό πως ορισμένες ομάδες ανάπτυξης έρχονται αντιμέτωπες με προβλήματα στο οικοσύστημα του Xbox. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το Baldur's Gate 3, το οποίο καθυστέρησε για Xbox καθώς το Xbox Series S δεν μπορούσε να τρέξει το παιχνίδι σε split-screen.

H Deborah Hendersen, βασική ερευνητήτρια του Xbox, αναφέρει πως θέλει να ακούσει από όλους όσους εργάζονται σε παιχνίδια ή βοηθούν game studios γιατί να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και το gaming καλύτερο. Η έρευνα αφορά περισσότερο αυτούς που δεν δημιουργούν παιχνίδια για Xbox. "Αν δεν είστε στο Xbox, θέλουμε να ξέρουμε το γιατί. Και ειλικρινά, αν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα των ανταγωνιστών μας, θα έχετε μια προοπτική που θα μπορούσε να μας μάθει".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*