Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Xbox Live

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων έχουν πληθύνει οι αναφορές χρηστών του Xbox Live σχετικά με τη λήψη ανεπιθύμητης αλληλογραφίας- spam. Σχεδόν όλα τα μηνύματα έχουν το ίδιο περιεχόμενο το οποίο αφορά ένα link σε third-party FIFA Points resellers, ανεξάρτητα εάν κάποιος έχει παίξει ποτέ FIFA στην κονσόλα του ή όχι. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αναφέρει τους αποστολείς, τότε θα διαπιστώσει ότι στις επιλογές δεν υπάρχει κάποια που να σχετίζεται με spam, γι’ αυτό και οι περισσότεροι επιλέγουν να αγνοούν τέτοια μηνύματα. Ευτυχώς, σύμφωνα με τον Mike Ybarra της Microsoft, η εταιρεία έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης. Η λύση όμως που προτείνει μέσω του παραπάνω post ασφαλώς και βρίσκεται πολύ μακριά από την επιθυμητή, ιδιαίτερα για όσους εξαρτώνται από gaming κοινότητες εκτός Xbox Live για να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους. Παράδειγμα όσοι θέλουν παίξουν το Raid του Destiny μέσω των διαφόρων LFG sites, κ.ο.κ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*