Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το I.G.I. Origins (trailer)

Ο publisher Toadman Interactive και η developer Antimatter Games αποκάλυψαν με κάθε επισημότητα το first-person stealth shooter I.G.I. Origins. Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο της σειράς και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Ουσιαστικά πρόκειται για το preuel του Project I.G.I. που λανσαρίστηκε το 2000. Οι παίκτες καλούνται για μια ακόμα φορά να βιώσουν καταστάσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, έχοντας το ρόλο του Regent, ενός πράκτορα της MI6. Αυτός θα αναλάβει μια σειρά αποστολών ανά τον κόσμο χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγρονα όπλα και gadgets. Οι πράξεις του θα καθορίσουν το όριο που χωρίζει φίλους και εχθρούς, καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από γεγονότα που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*