Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Το PS5 Pro ίσως είναι μονόδρομος για multiplatform games που δεν τρέχουν καλά σε PC (video)

Το PlayStation 5 Pro ίσως είναι το καλύτερο σύστημα για multiplatform games με αποτυχημένα PC ports τα οποία πάσχουν από μια σειρά προβλημάτων, όπως η κακή ποιότητα εικόνας όταν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένοι upscalers, σε συνδυασμό με stuttering. Σύμφωνα με το Digital Foundry, το PS5 Pro θα μπορέσει να το πετύχει αυτό με τον PlayStation Spectral Super Resolution upscaler, τον οποίο οι περισσότεροι developers θα προτιμήσουν αντί του AMD FSR. Σύμφωνα με τους ειδικούς της τεχνολογίας, οι προβληματισμοί σχετικά με τις επιδόσεις ίσως είναι ο μοναδικός λόγος που θα προτιμάται ο upscaler της AMD και μεταξύ αυτών τα 120 Hz modes. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο τα παιχνίδια με PSO stutters σε PC τείνουν να τρέχουν πιο ομαλά σε κονσόλες, το PS5 Pro θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μονόδρομος για εξαιρετική ποιότητα εικόνας μέσω του PSSR.

Σας θυμίζουμε ότι το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*