Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώνεται η ανάπτυξη του Mavericks: Proving Grounds

*
Το Mavericks: Proving Grounds, ένα battle royale shooter 1000 παικτών ακυρώνεται καθώς η βρετανική ομάδα ανάπτυξης Automaton Games κήρυξε πτώχευση.

Ύστερα από μια σύντομη ανακοίνωση του στούνιο, ο βασικότερος λόγος είναι η ελάχιστη χρηματοδότηση που έλαβε το τελευταίο διάστημα και έτσι ο τίτλος, ο οποίος μπήκε σε φάση alpha πριν από μόλις λίγες μέρες, δεν θα συνεχίσει να υφίσταται. Το άλλο παιχνίδι της Automaton, το Deceit, θα περάσει σε καινούργιο publisher στο άμεσο μέλλον.


Η ακύρωση του Mavericks αποτελεί κακό νέο και για το engine SpartialOS, του οποίου επρόκειτο να είναι κάτι σαν flagship game. Ιδιαίτερα μετά από την ακύρωση ενός άλλου παιχνιδιού που θα το χρησιμοποιούσε, το Worlds Adrift.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*