Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελία της Microsoft μαρτυρά νέο ΑΑΑ Halo game από την 343 Industries

*
Φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει κι άλλο AAA Halo game και έχει ξεκινήσει ήδη τις σχετικές προσλήψεις. Κάτι τέτοιο ανακάλυψε το GamesRadar στη σχετική σελίδα με τις αγγελίες της αμερικανικής εταιρείας, όπου και φαίνεται πως αναζητάται ένας νέος παραγωγός για να εργαστεί στο Redmond. Η περιγραφή της αγγελίας τονίζει πως «η 343 Industries αναζητά παραγωγό για να συμμετέχει στην ανάπτυξη ενός νέου project στο σύμπαν του Halo» και τονίζει πως πρόκειται για κάτι νέο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η θέση αφορά νέο ρόλο, κάτι που σίγουρα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για απλή συμμετοχή στο Halo Infinite. Μένει βέβαια να δούμε σε ποια κατηγορία θα ανήκει αυτό το νέο game και πότε θα ανακοινωθεί επίσημα. Όπως και να ‘χει πάντως, το 2021 θα μας φέρει το πολυ-αναμενόμενο Halo Infinite σε PC και κονσόλες Xbox. Για τα όσα έρθουν από εκεί και πέρα, θα πρέπει απλά να περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*