Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε φυσική μορφή το Rocket League

Η βάση ενεργών παικτών του Rocket League της Psyonix αυξάνεται καθημερινά και όσοι δεν έχετε ακόμα αγοράσει το άκρως εθιστικό αυτό παιχνίδι, σε λίγο καιρό θα μπορέσετε να το κάνετε έχοντας, πέραν της ψηφιακής, την επιλογής της φυσικής μορφής. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία διάθεσης ή η τιμή, ούτε και αν στο "πακέτο" περιλαμβάνεται κάποιο ή κάποια από το DLC που έχουν ως τώρα κυκλοφορήσει για το παιχνίδι.



Ακόμα, με βάση δηλώσεις του αντιπροέδρου της Psyonix Jeremy Dunham τα έσοδα από τον τίτλο έχουν ξεπεράσει τα $70 εκατομμύρια, ενώ ταυτόχρονα έχουν πουληθεί περισσότερες από 4 εκατομμύρια κόπιες, αριθμός που δεν περιλαμβάνει όσες δόθηκαν μέσω της περσινής προσφοράς του PlayStation Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*