Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Zelda, Metroid και πολλά άλλα είχε το πρώτο Nintendo Direct του 2023

Το πρώτο Nintendo Direct του 2023 ξεκίνησε με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Pikmin 4, που αναμένεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου. Σίγουρα, το highlight της βραδιάς ήταν το Metroid Prime Remastered, που είναι ήδη διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και σε λίγες μέρες θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων η φυσική του έκδοση. Δεν υστερεί σε σπουδαιότητα η είδηση της προσθήκης παιχνιδιών των Game Boy και Game Boy Advance στον καταλογο της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, με αυτά του δεύτερου να αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των συνδρομητών του Expansion Pack. Μάθαμε περισσότερα για τις νέες πιστες του Mario Kart 8 Deluxe, επιστρέφει ο αγαπητός Professor Layton και η παρουσιαση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το νέο trailer και την ανακοίνωση της συλλεκτικής έκδοσης του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Αυτά και πολλά άλλα, στο video που ακολουθεί:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*