Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς Early Access το campaign του Call of Duty: Black Ops 6

*
Τα τελευταία χρόνια, τα studios της Activision έκαναν διαθέσιμο το campaign του εκάστοτε Call of Duty γύρω στη μια εβδομάδα πριν το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης έκδοση του παιχνιδιού. Αυτό γινόταν προκειμένου οι παίκτες να δίνουν την απαραίτητη σημασία στο campaign, πριν αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στο κομμάτι του multiplayer. Όμως εκπρόσωποι της Activision επιβεβαίωσαν ότι φέτος δεν θα ισχύσει κάτι ανάλογο.

«Η ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην 25η Οκτωβρίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι με όλα όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι σε Campaign, Multiplayer και Zombies. Φέτος, πήραμε την απόφαση να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητα θα μπορέσει να εμβαθύνει σε οποιαδήποτε από τα modes poyθέλει ταυτόχρονα, έτσι επιστρέφουμε σε ένα ολοκληρωτικό παγκόσμιο λανσάρισμα στις 25 Οκτωβρίου.


Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει Early Access φέτος για το Black Ops 6, μόνο η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία», αναφέρει η δήλωση που δημοσίευσε ο λογαριασμός του X, Charlie Intel.

To Call of Duty: Black Ops 6 αναμένεται για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*