Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bobby Kotick εναντίον Kotaku και Gizmodo που τα κατηγορεί για δυσφήμηση

*
Ο Bobby Kotick, πρώην CEO της Activision Blizzard, κατέθεσε αγωγή στο Delaware κατά της G/O Media, κατονομάζοντας συγκεκριμένα το Kotaku και το Gizmodo. Η αγωγή καταγγέλλει ότι και τα δύο μέσα προσπάθησαν να σπιλώσουν τον Kotick «βγαίνοντας έξω από τα όρια της δικαιοδοσίας τους», αναφέροντας ψευδείς, καταγγελίες που έχουν αποσυρθεί, για διακρίσεις και παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Ο Kotick ισχυρίστηκε ότι τα άρθρα γράφτηκαν με «κακόβουλο σκοπό να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά» στο όνομά του, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ήδη σημαντικά αμαυρωμένο.


«Κανένα από τα δύο άρθρα δεν είχε καμία σχέση με την Activision.

Και τα δύο αφορούσαν φήμες ότι ο Kotick ενδιαφερόταν να αγοράσει το TikTok. Ωστόσο, το Kotaku και το Gizmodo έκαναν τα πάντα για να συμπεριλάβουν αποσυρμένους, ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με θέματα στο χώρο εργασίας, οι οποίοι, όπως γνώριζε η G/O Media, είχαν διαψευστεί περίτρανα από πολυάριθμες έρευνες... καθαρά για τους κακόβουλους σκοπούς της πρόκλησης περαιτέρω ζημίας στον Kotick», αναφέρει το κείμενο της καταγγελίας.

Το Courthouse News Service σημείωσε ότι το Kotaku και το Gizmodo ενημέρωσαν τα άρθρα τους για να αφαιρέσουν τους «αρνητικούς ισχυρισμούς», αλλά ο Kotick επιμένει ότι, κατά κανόνα, εξακολουθούν να τον «κακοχαρακτηρίζουν» και ζητά αποζημίωση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*