Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Το Shadow of the Erdtree έδωσε τεράστια ώθηση στο Elden Ring

*
Οι πωλήσεις του Elden Ring σημείωσαν σημαντική αύξηση στη Μ. Βρετανία τον Ιούνιο, κάτι που οφείλεται στην κυκλοφορία του DLC Shadow of the Erdtree. Tο λανσάρισμα του expansion βοήθησε σε άλμα πωλήσεων του παιχνιδιού κατά 467% από μήνα σε μήνα. Έτσι από την 19η θέση τον Μάιο, το Elden Ring σκαρφάλωσε στην τέταρτη τον Ιούνιο, με το EA Sports FC 24 και το Grand Theft Auto 5 να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. Από νέες κυκλοφορίες, ψηλότερα όλων βρέθηκε το F1 24, στο τρίτο σκαλοπάτι, παρά το γεγονός ότι οι εμπορικές του επιδόσεις ήταν σε ποσοστό 44% χαμηλότερες από του F1 23. To Luigi’s Mansion 2 HD ήταν μια ακόμα νέα κυκλοφορία, όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη 14η θέση. Θα πρέπει βεβαίως να σημειωθεί πως η κατάσταση ίσως ήταν διαφορετική αν η Nintendo δημοσίευε πληροφορίες για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της μέσω του eShop του Nintendo Switch.

Στο κομμάτι του hardware, από έτος σε έτος καταγράφτηκε μείωση πωλήσεων κατά 9%. Το PS5 ήταν πρώτο σε προτιμήσεις, ενώ τα Xbox Series X/S προσπέρασαν για λίγο το Nintendo Switch.


Για το πρώτο εξάμηνο του 2024, οι πωλήσει κονσολών σε μονάδες έχουν μειωθεί κατά 29% και τα έσοδα είναι 31% λιγότερα συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.

1. EA Sports FC 24 (EA)
2. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
3. F1 24 (EA)
4. Elden Ring (Bandai Namco)
5. Hogwarts Legacy (Warner Bros.)
6. Sid Meier‘s Civilization 6 (2K Games)
7. Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
8. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision Blizzard)
9. Grand Theft Auto Online (Rockstar)
10. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Ubisoft) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*