Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Η πτώση της μετοχής της κατά 7% φέρνει νέες ανησυχίες στους μετόχους

*
Η μετοχή της Ubisoft έπεσε κατά 7% τις τελευταίες ώρες, κάτι που φαίνεται να προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους μετόχους της για το μέλλον της. Στα πιθανά αίτια είναι η πορεία σημαντικών τίτλων που βγήκαν φέτος στα καταστήματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Star Wars Outlaws. Με την κυκλοφορία του τίτλου της Ubisoft Massive, η μετοχή της Ubisoft χτύπησε χαμηλό δεκαετίας, ενώ πλέον έχουμε περαιτέρω πτώση 7%, κάτι που σίγουρα δεν είναι καλό.

Η πτώση φαίνεται να έγινε μετά από αίτημα «βασικού μετόχου μειοψηφίας» για να ξεκινήσει διαδικασία πώλησης, αλλά και να προχωρήσει η εταιρεία σε αλλαγή CEO και να γίνει πιο ανταγωνιστική. Σε πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται και το XDefiant και το μέλλον του με το νέο περιεχόμενο που ετοιμαζόταν, μιας και ο αριθμός των παικτών του έχει μειωθεί σημαντικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*