Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tom Warren: «H Microsoft ίσως σταματήσει το marketing των Xbox Series X|S στην Ευρώπη»

*
Τα πλάνα της Microsoft στον τομέα του marketing ίσως αλλάξουν δραματικά. Στη νεότερη έκδοση του “The Notepad”, ο Tom Warren υποστηρίζει ότι ο προώθηση κονσολών Xbox στην Ευρώπη και άλλες περιοχές ίσως δεν συνεχιστεί. Σύμφωνα με πληροφορία που λέει ότι έλαβε ο Warren η Microsoft φέρεται διατεθειμένη να σταματήσει το marketing για κονσόλες Xbox στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, δηλαδή στην περιοχή που αποκαλείται ως EMEA και αντ’ αυτού θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Xbox Game Pass, στο cloud gaming, σε PC και σε Xbox controllers.

“Η Microsoft αντιμετωπίζει δυσκολίες στον να πουλήσει κονσόλες Xbox Series S / X σε πολλές χώρες του EMEA και ο tipster πιστεύει ότι η Microsoft θα μειώσει το διαθέσιμο απόθεμα κονσολών στην Ευρώπη”, λέει ο Warren. Ολοκληρώνει λέγοντας ότι δεν έχει επιβεβαιώσει πλήρως τα παραπάνω και αναζητά επιπλέον πληροφορίες.


Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή του Game Pass και αναδιαρθρώνει την υπηρεσία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*