Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση στην τιμή του Xbox Game Pass Ultimate, νέο πακέτο χωρίς day one κυκλοφορίες, τι ισχύει για Ελλάδα

*
Μετά από αρκετό καιρό έντονης φημολογίας, η Microsoft προχωράει σε νέα αύξηση της τιμής για το Xbox Game Pass Ultimate τον Σεπτέμβριο. Μαζί με την άνοδο της τιμής του απόλυτου πακέτου της αμερικανικής εταιρείας, έρχονται και αρκετές ακόμη αλλαγές, όπως η νέα “Standard” συνδρομή που δεν θα περιλαμβάνει τις day one κυκλοφορίες για τα first party games του Xbox. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ένα σχετικό mail για την αλλαγή που θα ισχύει από τις 12 Σεπτεμβρίου και θα φέρει το Xbox Game Pass Ultimate από τα 16,99 το μήνα στα 19,99 το μήνα.

Οι συνδρομητές του PC Game Pass θα δουν κι αυτοί αύξηση τον Σεπτέμβριο, με το πακέτο να πηγαίνει από τα 9,99 στα 11,99 το μήνα, διατηρώντας τις day one κυκλοφορίες. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, η Microsoft προχωράει σε μια ακόμη αλλαγή, την προσθήκη του Xbox Game Pas Standard για νέους συνδρομητές. Πρόκειται για ένα πακέτο στα 14,99 το μήνα, το οποίο όμως δεν θα περιλαμβάνει τις day one κυκλοφορίες για τα παιχνίδια της, τα οποία θα προστίθεται αργότερα. Οι υπάρχουσες συνδρομές Xbox Game Pass για το Xbox θα συνεχίσουν να υφίστανται, αλλά οι νέοι συνδρομητές δεν θα μπορούν να τις επιλέξουν από τις 10 Ιουλίου και μετά.


Το νέο Xbox Game Pass Standard θα προσφέρει πρόσβαση στο online multiplayer και οι ενεργοί συνδρομητές του Xbox Game Pass for Console θα μπορούν να διατηρήσουν το υπάρχον πακέτο τους και να στακάρουν συνδρομή για έως και 13 μήνες από τις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αν διακόψουν την συνδρομή, δεν θα μπορούν να ξαναβρούν το πακέτο αυτό.



Τι ισχύει τώρα για την Ελλάδα; Σύμφωνα με έγγραφο, η τιμή του Xbox Game Pass Ultimate θα ανέβει από τα €14,99 στα €17,99 το μήνα, η τιμή του Xbox Game Pass Core θα παραμείνει ίδια, ενώ το ετήσιο πακέτο του Xbox Game Pass Core θα ανέβει από τα €59,99 στα €69,99. Το PC Game Pass θα ανέβει από τα €9,99 στα €11,99.

Συνοπτικά, έχουμε πλέον τα εξής δεδομένα.

  Κυκλοφορίες Day One Παλιά τιμή Νέα Τιμή
Xbox Game Pass Core Όχι €59,99 (12μηνη) €69,99 (12μηνη)
PC Game Pass Ναι €9,99 €11,99
Xbox Game Pass for Console Ναι €10,99 -
Xbox Game Pass Standard Όχι - €14,99
Xbox Game Pass Ultimate Ναι €14,99 €17,99
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*