Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox συνεργάζεται με Ιάπωνες developers σε πρωτοποριακά projects

*
To Xbox επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία της με Ιάπωνες developers. O Matt Smith, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας στη χώρα το ανατέλλοντος ηλίου, δηλώνει ότι η ομάδα του μεγαλώνει και συνεργάζεται με developers πρώτης γραμμής, κάτι που παραπέμπει σε νέα, εντυπωσιακά projecs. Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει και δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη σχετικά με το ποια είναι τα πλάνα της ομάδας Xbox publishing στην Ιαπωνία. Πάντως η εταιρεία αναζητά προσωπικό για να επανδρώσει τις θέσεις των Senior Technical Producer, Software Engineer, Senior Software Engineer και Senior Game Build Engineer.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Xbox έχει υπό την εποπτεία του την Tango Gameworks του Shinji Mikami, μετά την εξαγορά της μητρικής της εταιρείας Bethesda Softworks το περαμένο έτος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*