Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox εξετάζει περισσότερα Game Pass Tiers και ίσως κάποια βασισμένα στο cloud gaming!

*
Η Microsoft φαίνεται πως έχει ανοίξει αρκετά το πλάνο της για το Game Pass και σύμφωνα με ρεπορτάζ αναζητά πολλά νέα μοντέλα και ίσως κάποια tiers με έμφαση στο cloud gaming. Σύμφωνα με το Windows Central και τις πηγές του, υπάρχουν συζητήσεις για κάποια συνδρομή που θα προσφέρει μόνο cloud gaming, συνδρομή που θα προσφέρεται και με διαφημίσεις σε χαμηλότερη τιμή, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο επιστροφής της συνδρομής family.

Με το cloud-only Game Pass tier η Microsoft θέλει να καλύψει όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να αγοράσουν κάποια κονσόλα. Οι συνδρομητές αυτού του πακέτου θα μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά games που θα μπαίνουν στο λογαριασμό τους και το μηνιαίο αντίτιμο αναμένεται να είναι αρκετά φθηνό.


Σε ό,τι αφορά πάντως το πακέτο με τις διαφημίσεις, το ρεπορτάζ σημειώνει πως ναι μεν υπάρχει στα χαρτιά, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εμφανιστεί. Τουλάχιστον άμεσα… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*