Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Πλήρες πακέτο με μοναδική αξία υποστηρίζει η Sony για να δικαιολογήσει την τιμή του

*
Η υψηλή τιμή του PS5 Pro είναι το βασικό αντικείμενο συζήτησης των fans το τελευταίο διάστημα. Παρά το γεγονός ότι το κοινό είναι φανερά απογοητευμένο, αναλυτές και game developers δηλώνουν πως το κόστος του είναι δικαιολογημένο με βάση το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην αγορά του hardware. Όσον αφορά την άποψη της Sony, αυτή εκφράστηκε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο IGN ο Senior Principal Product Manager τους PlayStation, Toshi Aoki.

Λοιπόν, οι τεχνολογίες που μόλις ανέφερα και τις οποίες εισάγουμε για να προσφέρουμε νέες εμπειρίες σε όσους ασχολούνται με video games και επίσης όχι μόνο οι τεχνολογικές διαφορές, αλλά το SSD, το Wi-Fi 7 και οι νέες τεχνολογίες που περιβάλλουν επίσης το gameplay. Επομένως, είναι περισσότερο ένα πλήρες πακέτο που θα δώσει αυτή την εξαιρετική αξία στους παίκτες... τους πιο αφοσιωμένους παίκτες που στοχεύουμε.


Με το PS5 Pro, προσφέρουμε όλες αυτές τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και προσθέσαμε τους SSD δύο terabyte, καθώς και το Wi-Fi 7. Πιστεύουμε ότι είναι πλήρες πακέτο που προσφέρει αξία στους περισσότερους παίκτες. Για το disc drive, είναι μια επιλογή για τους παίκτες. Δεν έχουν όλοι δίσκους, παρόλο που οι περισσότεροι παίκτες μπορεί...αλλά έχουμε την επιλογή να μπορούμε να το προσθέσουμε για αυτούς τους παίκτες. Επομένως, νομίζω ότι είναι περισσότερο η ισορροπία της αξίας στην πρότασή μας.

Ο Aoki επιβεβαίωσε επίσης ότι η Sony εργαζόταν στο PS5 Pro ακόμη και πριν από την κυκλοφορία της βασικής κονσόλας τον Νοέμβριο του 2020.

Αρχίσαμε να το συζητάμε πριν κυκλοφορήσει το PS5...επειδή οι προδιαγραφές του PS5 ήταν ήδη κλειδωμένες. Ήμασταν έτοιμοι να το κυκλοφορήσουμε και τα πάντα. Γνωρίζαμε, φυσικά, όπως αναφέρατε, οι τεχνολογίες εξελίσσονται κάθε χρόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*