Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch (trailer)

*
Η Super Evil Megacorp ανακοίνωσε την κυκλοφορία του action game Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate και στο Nintendo Switch. Η κυκλοφορία του προγραμματίστηκε για τον Ιούλιο και θα είναι αποκλειστικό στην πλατφόρμα της Nintendo για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Apple Arcade στις 4 Μαΐου του 2023 και στόχος των τεσσάρων ηρώων είναι να σώσουν τον δάσκαλό τους Splinter από τα χέρια των «κακών».


Το παιχνίδι έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο των Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo σε μια νέα ιστορία που έχει γραφτεί από τους Kevin Michael Johnson και Tom Watlz. To gameplay του χρησιμοποιεί βασικά στοιχεία roguelike τίτλων, με γρήγορη μάχη και ένα ποικίλο σύστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*