Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Retrieval της 333Studios προστέθηκε στη λίστα των PS5 Pro Enhanced games (video+εικόνα)

Μαζί με την ανακοίνωση του PS5 Pro, η Sony επιβεβαίωσε 13 παιχνίδια τα οποία θα είναι βελτιστοποιημένα για τη νέα κονσόλα. Πρόκειται για τα: Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Demon’s Souls, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West, Marvel’s Spider-Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, The Crew Motorfest, The First Descendant και The Last of Us Part II Remastered.

Πρόκειται για μια λίστα η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Μία από τις προσθήκες είναι το επερχόμενο horror game Retrieval, που ανακοινώθηκε στη Gamescom 2023 και έδωσε το «παρών» στη Gamescom 2024 με ένα νέο trailer.




Δημιουργός του είναι η 333Studios, που εδρεύει στη Βαρκελώνη. Η ομάδα ανάπτυξης υποστηρίζει πως το παιχνίδι ναι μεν θα είναι εντυπωσιακό, τόσο στο PS5, όσο και στο PS5 Pro, όμως στο μοντέλο που αναμένεται σε λίγες εβδομάδες θα έχει καλύτερα γραφικά και πιο ομαλό gameplay. Στο PS5 Pro οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν καλύτερη ανάλυση λόγω της τεχνολογίας PSSR, περιβάλλοντα με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ποιοτικά ray-traced reflections. Ακόμα ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι υψηλότερος, πιο σταθερός και έτσι θα εξασφαλίζεται καλύτερη απόκριση στις εντολές χειρισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*