Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο εργαλείο της Epic Games κάνει δυνατό το animation των MetaHumans μέσω ενός iPhone (videos)

Η Epic Games κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις κινήσεις του προσώπου ενός ηθοποιού χρησιμοποιώντας μια συσκευή τόσο απλή όσο ένα iPhone και να τις εφαρμόζει σε ένα υπερρεαλιστικό "MetaHuman" στη Unreal Engine μέσα σε λίγα λεπτά. Το χαρακτηριστικό, που ονομάστηκε MetaHuman Animator, παρουσιάστηκε λεπτομερώς στο Game Developers Conference τον Μάρτιο και πλέον είναι διαθέσιμο για τους developers που θέλουν να πειραματιστούν. Επιπλέον, στη συνέχεια θα βρείτε και ένα νέο video, που δείχνει το τι μπορείτε να δημιουργήσετε με το εν λόγω εργαλείο. Εκεί που δίνεται έμφαση είναι η ταχύτητα με την οποία φτάνει κάποιος στο τελικό αποτέλεσμα. 



To video δημιουργήθηκε από την ομάδα 3Lateral της Epic Games και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Radivoje Bukvić που ερμηνεύει έναν μονόλογο βασισμένο σε ποίημα του Mika Antić. Η εταρεία αναφέρει ότι είναι δυνατή η τροποποίηση του animation μετά την καταγραφή, όμως τα όσα παρακολουθήσετε δημιουργήθηκαν με ελάχιστη παρέμβαση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*