Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo προσπαθεί να προσθέσει SNES Mouse support σε παιχνίδια του Nintendo Switch Online

*
Ο dataminer LuigiBlood ανακάλυψε πως η Nintendo προσπαθεί να προσθέσει SNES mouse support σε παιχνίδια του Nintendo Switch Online. Σύμφωνα με τον χρήστη, το SNES emulator της υπηρεσίας περιλάμβανε από το λανσάρισμά του SNES Mouse support, ωστόσο μόλις πρόσφατα έγινε ενημέρωση του στο κώδικα του emulator. Τα αποτελέσματα του datamining αποκάλυψαν ένα τεράστιο rework στην υποστηρίξη του SNES Mouse, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης και για τα δύο controller ports, την δυνατότητα αλλαγής των inputs των συγκεκριμένων ποντικιών και την αλλαγή του behavior mode. Η θεωρία που απέδωσε ο dataminer είναι πως η Nintendo προσπαθεί να αλλάξει εξ' ολοκλήρου την συμπεριφορά του SNES Mouse και να το κάνει πιο προσιτό από ένα USB Mouse.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*