Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To LEGO Harry Potter Collection έρχεται σε PS5 και Xbox Series

*
Το LEGO Harry Potter Collection αναμένεται σύντομα για PS5 και Xbox Series X και S. Η εν λόγω συλλογή παιχνιδιών που είδαμε για πρώτη φορά στο PS3 και μετέπειτα στο PS4, θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά για τις δύο νεότερες πλατφόρμες στις 8 Οκτωβρίου.

Στο πακέτο θα βρίσκονται τα LEGO Harry Potter: Years 1-4 και LEGO Harry Potter: Years 5-8, καθώς και δύο DLC packs που κυκλοφόρησαν μετά το αρχικό λανσάρισμα των τίτλων. Η remastered συλλογή έχει αναπτυχθεί από την Double Eleven και θα υποστηρίζουν 60fps, ανάλυση γραφικών 4Κ, haptic feedback και HD shadow maps.


Τα αρχικά games έχουν αναπτυχθεί από την TT Games και έχουν κυκλοφορήσει από την Warner Bros. Games. Όσοι έχουν τις εκδόσεις PS4 και Xbox One, θα μπορούν να αποκτήσουν τις νεότερες εκδόσεις σε μειωμένη τιμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*