Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το cult classic Croc: Legend of the Gobbos επιστρέφει με έκδοση remaster (trailer)

Η Argonaut Games επανήλθε στο προσκήνιο και ανακοίνωσε το remaster του Croc: Legend of the Gobbos, που θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους για PC και κονσόλες.

“Συνεργάστηκα στενά με τον [ιδρυτή της Argonaut] Jez [San] στον σχεδιασμό μια την παραγωγή του Starglider, την πρώτη επιτυχία της Argonaut το 1986”, δήλωσε ο co-CEO του studio, Gary Sheinwald.


“Στο Croc: Legend of the Gobbos, το επιτυχημένο παιχνίδι της Argonaut που κυκλοφόρησε το 1997 και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, πρωταγωνιστεί ο Croc, ένας αξιαγάπητος κροκόδειλος σε μια αποστολή να σώσει τα Gobbos από τα νύχια του κακού Baron Dante”, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Το παιχνίδι θα έρθει μαζί με την Crocipedia, ένα ψηφιακό μουσείο που περιλαμβάνει σχεδιαστικά έγγραφα, concept art, animation tests, συνεντεύξεις με τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*