Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Concord δεν θα έχει Battle Pass

*
Η Firewalk Studios επιβεβαίωσε ότι το Concord, το live service game της Sony δεν θα έχει Battle Pass.

“Το Concord δεν έχει Battle Pass. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο να προσφέρουμε με το Concord μια στιβαρή εμπειρία, γεμάτη ανταμοιβές από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπου το να ασχολείσαι απλά με το παιχνίδι, να κάνεις level up τους λογαριασμούς και τους χαρακτήρες και να ολοκληρώνεις αποστολές οδηγεί σε σημαντικές ανταμοιβές”.


Η ομάδα ανάπτυξης σημειώνει επίσης ότι οι ανταμοιβές που σχετίζονται με την πρόοδο και είναι διαθέσιμες στην beta ήταν μόνο μια μικρή επιλογή από τα unlockable items που θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει για PS5 και PC στις 23 Αυγούστου.

"Όταν κυκλοφορήσει το Concord, θα έχουμε εκατοντάδες αντικείμενα για να προσαρμόσετε τους Freegunners σας, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε μόνο παίζοντας το παιχνίδι, ολοκληρώνοντας αποστολές και ανεβάζοντας το επίπεδο του λογαριασμού και των χαρακτήρων σας", δήλωσε ο Firewalk.

"Αυτές οι ανταμοιβές είναι cosmetics, δεν επηρεάζουν το gameplay και περιλαμβάνουν: ενδυμασίες για τους Freegunners, wearables και αξεσουάρ, καθώς και skins για όπλα, charms για όπλα, πόζες νίκης και ήττας και animations".

Κατά το λανσάρισμά του το Concord θα έχει 12 χάρτες, έξι modes και 16 playable Freegunners με unlockable variants. Η Firewalk Studios λέει πως το λανσάρισμα είναι μόνο η αρχή και θα υπάρχει τακτική προσθήκη νέων Freegunners, χαρτών, modes και πολλών άλλων, συμπεριλαμβανομένων updates διαθέσιμων για όλους δίχως έξτρα κόστος.

Στην αρχή δεν θα υπάρχουν solo modes, όμως όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα επεκτείνεται το παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Firewalk

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*