Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty θα ενταχθεί στη λίστα των παιχνιδιών του Xbox Game Pass

*
Με την επίσημη απόφαση τη ρυθμιστικής αρχής της Μεγάλης Βρετανίας να απέχει λίγες ώρες, ο Phil Spencer μέσω του επίσημου blog της Microsoft ανακοίνωσε πως τα Call of Duty, Overwatch και Diablo θα προστεθούν στην λίστα των παιχνιδιών του Xbox Game Pass όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard.

Ο Phil Spencer τονίζει πως η έκδοση του Call of Duty για το Xbox θα είναι ίδια με αυτή για το PlayStation σε περιεχόμενο, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσουν κανονικά στην ημερομηνία που έχει ανακοινώσει η Activision Blizzard, δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου 2022. Ο Phil Spencer αναφέρει πως θέλει ο κόσμος να συνεχίζει να παίζει ανεξάρτητα από το σύστημα που διαθέτει και να απολαύσει το cross-play χωρίς προβλήματα.

Η ανακοίνωση του Phil Spencer έρχεται ως μια στρατηγική κίνηση, πάνω στην έρευνα που διεξάγει η ρυθμιστική αρχή της Μεγάλης Βρετανίας, συνεχίζοντας να ερευνά διεξοδικά όλες τις πιθανότητες. Ο Phil Spencer τονίζει πως ο μέσος καταναλωτής θα έχει την επιλογή να απολαύσει το προϊόν που επιθυμεί σε οποιοδήποτε σύστημα, χωρίς αυτό να βλάψει τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών. Από την πλευρά του εξέφρασε την προθυμία της Microsoft να συνεργαστεί με τις αρχές ώστε να υπάρξει η απαραίτητη διαφάνεια στα σχέδια της εταιρείας πίσω από την εξαγορά, ενώ παράλληλα θέλει οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα παιχνίδια τους.

Αν και η απόφαση του competition and markets authority αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, ο διευθυντής της Activision Blizzard, Bobby Kotick δηλώνει πως η εξαγορά ενδέχεται να ολοκληρωθεί πριν τον Ιούνιο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*