Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty ίσως δεν προστεθεί στο Xbox Game Pass πριν το 2025

*
Οι κάτοχοι Xbox πίστευαν ότι με την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, δημοφιλή παιχνίδια όπως το Call of Duty θα προστίθενταν στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass, φαίνεται όμως ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματποιηθεί στο άμεσο μέλλον. Μερικά χρόνια πριν η Microsoft σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εξαγοράς, η Sony είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα του marketing για το Call of Duty. Σε αυτά περιλαμβάνεται η προώθηση του Call of Duty σε κονσόλες PlayStation, η αποκάλυψη τίτλων της σειράς κατά τη διάρκεια events της Sony αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο (για περιορισμένο χρόνο) στα συστήματα της Sony, όπως η open beta και game modes. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αξιόπιστος insider, Tom Henderson, με βάση τις υπάρχουσες συμφωνίες, που όλες οι πλευρές έχουν δεσμευτεί να τηρήσουν στο ακέραιο, η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει ως το 2025- 2026, οπότε από το σημείο αυτό και πέρα θα πρέπει να αναμένουμε την προσθήκη του Call of Duty στο Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*