Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ark 2 θα έρθει εντός του 2024, επιμένει η Snail Games

*
Το πολυαναμενόμενο sequel του Ark: Survival Evolved φαίνεται ότι θα έρθει μέσα στο 2024 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα ξεφύγει μέσα στο 2025, όπως υποστηρίζουν πρόσφατες φήμες. Μιλώντας στην έκθεση Noblecon19 νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο CEO της κινεζικής Snail Games, Jim Tsai επιβεβαίωσε πως το Ark 2 θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2024.

Η Snail Games έχει συνεργαστεί με την Studio Wildcard στο Ark: Survival Evolved που κυκλοφόρησε το 2017. Λίγα χρόνια αργότερα, ανακοινώθηκε το sequel όπου ο Vin Diesel έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο και αναμένεται να δανείσει την φωνή και το πρόσωπό του σε έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού. Από την ανακοίνωση κι έπειτα, οι πληροφορίες για το παιχνίδι δεν έρχονταν συχνά και η Digital Domain, ένα studio που επίσης εργάζεται σε αυτό, άφησε να εννοηθεί πως δεν θα επιτευχθεί ο στόχος του 2024.


Προηγούμενα παιχνίδια στα οποία εργάστηκε η Snail Games περιλαμβάνουν το Ark: Survival Evolved και το Survival Ascended, το Wushu Chronicles και το Atlas. Οι δηλώσεις του Jim Tsai έρχονται να καθησυχάσουν τους φίλους του δημοφιλούς παιχνιδιού και μένει να δούμε αν πράγματι θα βρίσκεται στα χέρια τους μέσα στην επόμενη χρονιά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*